behandelingen

Pigmentbehandeling

 

Heb je last van pigmentvlekken? Er bestaan verschillende soorten pigmentvlekken zoals: ouderdomsvlekken (lentigo solaris), sproeten en zonschade. Skin Life Clinics biedt verschillende soorten pigmentbehandelingen aan. Vaak kunnen de pigmentvlekken in zijn geheel worden verwijderd, waardoor de huid er mooi egaal uit gaat zien. In sommige gevallen kan de pigmentatie alleen lichter worden. Het uiteindelijke resultaat van de behandeling is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder het soort pigment en de diepte van het pigment in de huid.

pigment laser

Ook pigmentvlekken kunnen wij met de Gentlelaser behandelen. Hyperpigmentatie(donkere pigmentatie) zoals            ouderdomsvlekken(lentigo solaris), sproeten en zonschade zijn geschikt voor een behandeling met de pigmentlaser. Vaak kunnen de pigmentvlekken in zijn geheel worden verwijderd, waardoor de huid er mooi egaal uit gaat zien. In sommige gevallen kan de pigmentatie alleen lichter worden. Het uiteindelijke resultaat van de behandeling is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder het soort pigment en de diepte van het pigment in de huid.

HOE WERKT EEN BEHANDELING MET LASER VOOR PIGMENTVLEKKEN?

Een pigmentlaser geeft korte lichtpulsen van hoge intensiteit af aan de huid. Het licht van de laser wordt geabsorbeerd door de pigmentcellen in de huid en omgezet in warmte. De duur van de inwerking van de lichtpuls in de huid is zodanig afgesteld dat beschadiging van de omringende huid niet kan optreden. Door de warmte worden de pigmentcellen in de huid vernietigd en zullen pigmentvlekken verminderen of zelfs geheel verdwijnen.

hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Over het algemeen zijn 1 tot 2 behandelingen voldoende voor een goed resultaat. Soms zijn er meer behandelingen nodig. Met de tijd kunnen er nieuwe pigmentvlekken ontstaan waardoor een vervolgbehandeling wenselijk kan zijn. Om het ontstaan van pigmentvlekken zo veel mogelijk te voorkomen is het belangrijk om je huid goed te beschermen tegen de zon met een crème met SPF 30.

Pigmentvlekken kunnen ook door middel van chemische peelings, microneedling en cosmelan behandeld worden.

Waarom voor ons kiezen?

✔  Samenwerking met medisch specialisten
✔  Gespecialiseerd in de donkere huid & Korean Skincare
✔  Ervaren huidtherapeuten
✔  Vergoedingen mogelijk
✔  Slechts 2 minuten lopen van het station
✔  Kosteloos en vrijblijvend intakegesprek

Gratis intakegesprek?

Maak nu een afspraak voor een gratis intakegepsrek

Contact

Stationsstraat 28
1211 EN Hilversum
Tel: 06 - 48 155 225
info@skinlifeclinics.nl

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 20:00 uur
Woensdag: 10:00 - 20:00 uur
Donderdag: 10:00 - 20:00 uur
Vrijdag: 10:00 - 20:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 20:00 uur
Zondag: Gesloten

Social media

Aangesloten bij

ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACYVERKLARING


Copyright © 2023 - SKIN LIFE CLINICS  |  Powered by Pixelflexx