behandelingen

Dermamelan Intimate

 

Dermamelan Intimate is de oplossing tegen pigmentproblemen in de intieme zones! Veel vrouwen, maar ook mannen, worden in het dagelijks leven belemmerd door schaamte voor hyperpigmentatie en veroudering rondom de intiem zones van het lichaam en de oksels. De resultaten van de Dermamelan Intimate, op hyperpigmentatie en atrofie, zijn al vanaf de eerste behandelingsweek zichtbaar. Het zal bijdragen aan uw welzijn en de kwaliteit van leven. Deze unieke depigmenterende behandeling gaat de overproductie van melanine in de melanocyten effectief tegen en lost gynaeco-estetische problemen op.

HYPERPIGMENTATIE

Hyperpigmentatie kan ontstaan door verschillende oorzaken. Bij de intieme zones ontstaat hyperpigmentaties vaak door hormonen, wrijving, ontharen en door bijvoorbeeld ingegroeide haren. Bij Skin Life Clinics zijn er verschillende manieren om hyperpigmentatie te behandelen. Dit kan door middel van een
chemische peeling, een Cosmelan kuur of door middel van microneedling of laser. Echter is dit niet altijd mogelijk om op elke lichaamsdeel te doen, daarvoor voeren wij nu ook de Dermamelan Intimate uit. Deze behandeling is speciaal gemaakt om veilig uit te voeren op intieme zones.

  Hoe ziet de behandeling eruit?

  De behandeling bestaat uit twee delen. Bij het eerste deel van de behandeling vindt plaats in de kliniek en het tweede deel wordt thuis uitgevoerd. In de kliniek zullen wij eerst een peeling uitvoeren op het gewenste gebied. De oksels, liezen, venusheuvel, buitenste schaamlippen en de anus kunnen worden meegenomen, echter kan het niet inwendig of op de slijmvliezen worden aangebracht. Hierna wordt het Dermamelan masker aangebracht, welke tot 3 uur lang blijft zitten. Dit wordt beschermd en op zijn plek gehouden door folie. Zorg ervoor dat je met oude, loszittende kleding naar de afspraak komt en een oude boxershort meeneemt. Twee dagen voor het behandelen mag u niet ontharen op het gebied. Het masker wordt thuis onder de douche afgespoeld waarna een verkoelend masker wordt aangebracht. Na 2 dagen mag worden begonnen met de Dermamelan Intimate depigmentation gel cream, dit doet u 30-45 dagen.

   WELKE INDICATIES WORDEN BEHANDELD MET DE COSMELAN BEHANDELING?

   • Hyperpigmentatie
   • Huidveroudering (atrofie)
   • Post inflammatoire hyperpigmentatie (pigmentvlek na ontstekingen)
   • Droge huid

   NA DE BEHANDELINGEN

   De 3 uur dat het masker op de huid zit, gaat u niet naar het toilet. Na de behandeling is het belangrijk om 48 uur op te letten met hitte en niet te sporten. Ook moet u gedurende de gehele behandeling uit de zon (ook zonnebank) blijven. De huid kan na de behandeling gevoelig zijn, licht tintelen en een klein beetje vervellen de eerste paar dagen. Een week na de behandeling begint de huid te verbeteren en na 30-45 dagen is het resultaat optimaal.

   WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR DE BEHANDELING?

   De kosten voor een Dermamelan Intimate behandeling bedragen €525,- Dit is inclusief de behandeling en homepackage.

   HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG?

   1 kuur is in de meeste gevallen voldoende. De Dermamelan Intimate kuur duurt 30-45 dagen, voor meer resultaat kan er eventueel gekozen worden om een tweede behandeling uit te voeren na 3 maanden. In totaal kan de Dermamelan Intimate 2 keer per jaar worden uitgevoerd

   Waarom voor ons kiezen?

   ✔  Samenwerking met medisch specialisten
   ✔  Gespecialiseerd in de donkere huid & Korean Skincare
   ✔  Ervaren huidtherapeuten
   ✔  Vergoedingen mogelijk
   ✔  Slechts 2 minuten lopen van het station
   ✔  Kosteloos en vrijblijvend intakegesprek

   Gratis intakegesprek?

   Maak nu een afspraak voor een gratis intakegepsrek

   Contact

   Stationsstraat 28
   1211 EN Hilversum
   Tel: 06 - 48 155 225
   info@skinlifeclinics.nl

   Openingstijden

   Maandag: Gesloten
   Dinsdag: 10:00 - 20:00 uur
   Woensdag: 10:00 - 20:00 uur
   Donderdag: 10:00 - 20:00 uur
   Vrijdag: 10:00 - 20:00 uur
   Zaterdag: 10:00 - 20:00 uur
   Zondag: Gesloten

   Social media

   Aangesloten bij

   ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACYVERKLARING


   Copyright © 2023 - SKIN LIFE CLINICS  |  Powered by Pixelflexx