BEHANDELINGEN

Laserontharing

Heb je last van ongewenste haargroei? Wil je niet meer scheren of harsen? Dan is laserontharing dé oplossing! Laserontharing is een van de modernste en snelste manieren van ontharen. Skin Life Clinics maakt gebruik van de Gentlelaser. Dit is dé krachtigste en snelste laser op dit moment. Het is ook effectief voor de dunne haren.

Gratis proefbehandeling?

Ervaar het zelf en maak nu een afspraak voor een gratis proefbehandeling!

Hoe werkt laserontharing?

Een laserstraal is een lichtbundel die bestaat uit één golflengte. Bij het laserapparaat voor ontharen is de golflengte gericht op melanine (pigment). Melanine is het pigment dat zich in het haarzakje bevind. Door middel van korte pulsen komt de lichtbundel van de laser in de huid. De melanine absorbeert de lichtbundel en wordt warm, waardoor het haarzakje wordt beschadigd en er geen of nauwelijks meer een nieuwe haar kan ontstaan. De laser kan alleen gepigmenteerde haren permanent verwijderen. Witte of grijze haren kunnen door middel van elektrische epilatie worden verwijderd.

GentleLASER DICHTBIJ UTRECHT/AMERSFOORT/ALMERE/AMSTERDAM

Bij Skin Life Clinics werken we met de Gentlelaser van Candela. De Gentlelaser is een snelle en krachtige laser. Met deze laser kunnen we huidtypen 1 t/m 4 behandelen. De laser geeft in een korte tijd lichtstralen af met veel energie. In tegenstelling tot andere lasers werkt de Gentlelaser niet met een lage energie om op die manier de behandeling pijnloos te maken. De laser heeft een ingebouwd koelsysteem waardoor de huid beschermt wordt en de behandeling als minder pijnlijk wordt ervaren. Dit koelsysteem in combinatie met een verdovende spray en een hoge energie zorgt voor een snel en effectief resultaat.

Voorafgaand aan de behandeling

Voorafgaand aan de laserbehandeling is het van belang om tenminste 4 weken voor de behandeling de huid niet bloot te stellen aan zonlicht. Dit omdat de laserstraal die gebruikt wordt zich richt op pigment. Wanneer de huid recent is blootgesteld aan zonlicht, is er meer pigment in de huid aanwezig. De laserstraal is hierdoor niet meer gericht op alleen het pigment in de haar, maar ook op het pigment in de huid.

Daarnaast mogen de haren 6 weken voor de behandeling niet geharst of geëpileerd worden. Het haarzakje moet namelijk in de huid blijven, omdat de laser gericht is op het pigment wat zich in het haarzakje bevindt. Wel mogen de haren geknipt of geschoren worden. Geadviseerd wordt de haren 1- 2 dagen voor de behandeling te scheren.

De behandeling

Wanneer je in de kliniek komt wordt er eerst een intakegesprek gehouden. Hierbij worden er vragen gesteld over de algemene gezondheid, wensen en verwachtingen van de behandeling en wordt er gekeken of de behandeling uitgevoerd kan worden. Er zal hierna samen met de huidtherapeut een behandelplan worden opgesteld. Na het opstellen van de behandelplan kan de behandeling van start gaan. De duur van de behandeling ligt aan het te behandelen gebied. Dit kan verschillen van 15 minuten tot 2 uur. De behandelingen zijn zo goed als pijnloos. Door de laser kan de huid warm worden en licht gaan prikkelen. Dit neemt geleidelijk na de behandeling weer af.

na de behandeling

Ook na de behandeling is van belang om de huid niet bloot te stellen aan de zon. Gebruik van zonbescherming wordt aanbevolen en overmatige blootstelling aan zon en/of zonnebank wordt ten strengste afgeraden.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Doordat niet alle haren zich op hetzelfde moment zich in de groeifase bevinden, zal de behandeling een aantal keren herhaald moeten worden. Met de Gentlelaser heb je gemiddeld maar 6-8 behandelingen nodig! Dit is per persoon en behandelgebied verschillend. Er zitten 6 tot 8 weken tussen de behandelingen in.

Waarom voor ons kiezen?

✔  Samenwerking met medisch specialisten
✔  Gespecialiseerd in de donkere huid & Korean Skincare
✔  Ervaren huidtherapeuten
✔  Vergoedingen mogelijk
✔  Slechts 2 minuten lopen van het station
✔  Kosteloos en vrijblijvend intakegesprek

Gratis intakegesprek?

Maak nu een afspraak voor een gratis intakegepsrek

Contact

Stationsstraat 28
1211 EN Hilversum
Tel: 06 - 48 155 225
info@skinlifeclinics.nl

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 20:00 uur
Woensdag: 10:00 - 20:00 uur
Donderdag: 10:00 - 20:00 uur
Vrijdag: 10:00 - 20:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 20:00 uur
Zondag: Gesloten

Social media

Aangesloten bij

ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACYVERKLARING


Copyright © 2023 - SKIN LIFE CLINICS  |  Powered by Pixelflexx