behandelingen

Acnetherapie

Heb je last van comedonen (mee-eters), puistjes of ontstekingen? Dan heb je misschien wel last van acne. Acne is één van de meest voorkomende huidaandoeningen en het kent vele verschillende vormen. Zo kan acne tijdens de puberteit voorkomen (jeugdpuistjes), maar ook op oudere leeftijd. Onze huidtherapeuten/huidspecialisten behandelen alle vormen van acne.

Dieptereiniging

Bij een dieptereiniging wordt de huid eerst gereinigd. Vervolgens worden alle onzuiverheden en puistjes aangeprikt met een dun steriel naaldje en manueel geledigd. Door het verwijderen van de onzuiverheden op een professionele manier, worden onzuiverheden aanzienlijk verminderd en bovendien wordt er voorkomen dat er nieuwe ontstekingen in de huid kunnen ontstaan. De behandeling is vrijwel pijnloos en bovendien is er geen kans op huidbeschadiging.

Een dieptereiniging is geschikt voor alle vormen van acne. Afhankelijk van de mate van onzuiverheden zijn er gemiddeld 4 tot 10 behandeling nodig. In een eerste consult zal duidelijk worden hoeveel behandelingen er nodig zijn voor je huid. Een dieptereiniging wordt vaak gecombineerd met een chemische peeling.

chemische peeling

Een chemische peeling is een vloeistof die bestaat uit zuren, zoals bijvoorbeeld glycolzuur of melkzuur. Normaliter vernieuwd de huidlaag zich in ongeveer 28 dagen. Een peeling heeft een exfoliërende werking en versnelt hiermee dit vernieuwingsproces. Iedere peeling bestaat uit andere zuren en heeft hierdoor een ander werking in de huid. Zo zijn er peelings die de talgaanmaak afremmen, pigmentvlekken verlichten of fijne lijntjes verminderen.

WAARVOOR IS EEN CHEMISCHE PEELING GESCHIKT?

  • Actieve acne en acnelittekens
  • Vette huid
  • Grove poriën en onzuiverheden
  • Littekens
  • Ontstekingen
  • Pigmentvlekken
  • Fijne rimpels

hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen dat nodig is, is afhankelijk van het huidprobleem en de huidconditie. De sterktes van de peeling moet mogelijk eerst opgebouwd worden. Zo heeft de huid te tijd om te wennen aan de werking van de peeling. Gemiddeld zijn er 3 tot 8 behandelingen nodig, met tussenpozen van 2 tot 4 weken.

na de behandeling

Na een chemische behandeling kan de huid rood zijn er warm aanvoelen. Dit neemt veelal binnen 24 uur na de behandeling weer af. Na ongeveer 1 tot 7 dagen na de behandeling kan de huid gaan vervellen. Het is belangrijk om van de huid af te blijven om de huid optimaal te kunnen laten herstellen.

Skin Life Clinics maakt gebruik van de peelings van het merk Lira Clinical. Meer informatie over de verschillende peelings waar wij mee werken lees je op de pagina ‘Chemische peeling’.

microneedling

Microneedling is een behandelmethode om de huid te stimuleren om nieuwe cellen aan te maken. Het is een zeer effectieve behandeling voor huidoneffenheden zoals (acne)-littekens, fijne lijntjes en rimpels. Ook donkere verkleuringen in de huid kunnen behandeld worden met microneedling. Hierdoor is microneedling een geschikte behandeling voor het verminderen van rest-acne (donkere vlekjes en littekens). Een microneedling behandeling kan goed gecombineerd worden met een chemische peeling.

Afhankelijk van het huidprobleem zijn er gemiddeld 3 tot 8 behandeling nodig, met tussenpozen van 2 tot 4 weken. Meer informatie over hierover lees je op de pagina ‘Microneedling’.

Waarom voor ons kiezen?

✔  Samenwerking met medisch specialisten
✔  Gespecialiseerd in de donkere huid & Korean Skincare
✔  Ervaren huidtherapeuten
✔  Vergoedingen mogelijk
✔  Slechts 2 minuten lopen van het station
✔  Kosteloos en vrijblijvend intakegesprek

Gratis intakegesprek?

Maak nu een afspraak voor een gratis intakegepsrek

Contact

Stationsstraat 28
1211 EN Hilversum
Tel: 06 - 48 155 225
info@skinlifeclinics.nl

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 20:00 uur
Woensdag: 10:00 - 20:00 uur
Donderdag: 10:00 - 20:00 uur
Vrijdag: 10:00 - 20:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 20:00 uur
Zondag: Gesloten

Social media

Aangesloten bij

ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACYVERKLARING


Copyright © 2023 - SKIN LIFE CLINICS  |  Powered by Pixelflexx