behandelingen

Microneedling met SkinPen

 

Microneedling is een methode waarbij we met behulp van een pen minuscule gaatjes in de huid maken. Deze gaatjes vormen kanaaltjes in de huid die niet zichtbaar zijn met het blote oog, maar de huid precies genoeg verwonden om het natuurlijke herstelproces van de huid te activeren. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Collageen en elastine zorgen voor de elasticiteit en stevigheid van de huid. De huid wordt voller, gladder, weerbaarder, steviger en egaler van kleur. 

SkinPen – Collageen Inductie Therapie (CIT)

 

De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met minimale downtime. Dit kan met de SkinPen Collageen Inductie Therapie (CIT). De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische micro-needling systeem ter wereld. Het is tevens als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens. Naast het behandelen van acné-littekens, is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen met behulp van de medische micro-needling behandelingen.

De SkinPen is krachtiger, preciezer en veiliger dan ooit tevoren! De naalddiepte kan in tegenstelling tot veel andere micro-needling systemen op de naald zelf worden ingesteld en gaat hierdoor nooit dieper of oppervlakkiger in de huid dan ingesteld. Daarnaast is de SkinPen het enige micro-needling systeem waarmee bewezen zuivere microkanaaltjes gemaakt worden. Dit is beide uniek en de veiligheid van de behandeling is hiermee gewaarborgd.

 

Hoe ziet de behandeling eruit?

De SkinPen bestaat uit 14 naaldjes die minuscule gaatjes in de huid maken. Deze gaatjes vormen kanaaltjes in de huid die niet zichtbaar zijn met het blote oog, maar de huid precies genoeg verwonden om het natuurlijke herstelproces van de huid te activeren.

Tijdens de behandeling wordt de huid eerst gereinigd met een cleanser, vervolgens worden alle onzuiverheden verwijderd door een korte dieptereiniging. Vervolgens wordt een dunne laag Skinfuse Lift HG aangebracht om de huid te beschermen tegen schuren en wrijven tijdens de behandeling. Deze laag zorgt er ook voor dat de pen makkelijker glijdt. Tijdens de SkinPen behandeling voelt u een vibrerende prikkeling op de huid. De behandelaar gaat drie keer over hetzelfde gebied met een zigzaggende en ronddraaiende bewegingen. De behandeling duurt ong. 60 minuten. Na het behandelen met de SkinPen wordt er niks aan de huid gedaan, dit om het herstelproces t bevorderen.

te behandelen indicaties

  • Grove huidstructuur
  • Doffe huid
  • Vergrote poriën
  • (Acne)littekens
  • Pigmentvlekken
  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Verslapte huid
  • Striae en striemen
  • SkinPen is geschikt voor ALLE huidtypen!

 

hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Om een optimaal resultaat te behalen, is het aan te raden om meerdere microneedling behandelingen te ondergaan in kuurverband. Voor een optimaal resultaat zijn 3 tot 6 behandelingen nodig met een interval van 4 weken.

Na de behandeling

Na de behandeling is de huid niet direct beschermt tegen de zon, houdt hier rekening mee door thuis te blijven en eventueel een pet mee te nemen naar de behandeling. Direct na de behandeling zal de huid rood zijn, warm en strak aanvoelen. Het is belangrijk dat de eerste 24 uur na de behandeling niks op de huid wordt gesmeerd, alleen de SkinFuse Lift HG. Zorg er ook voor dat je hitte, de zon en intensief sporten/sauna/zwemmen vermijd voor 72 uur. Na 24 uur mag je de huid reinigen met een milde cleanser en breng je de SkinFuse Rescue crème aan. Deze smeer je 2-4x per dag. Deze crème helpt de huid te kalmeren, verzachten en te herstellen. Na 24 uur ma je ook weer een SPF en make-up aanbrengen. Na 5-7 dagen mag je weer overgaan op je gebruikelijke huidverzorging. 

Waarom voor ons kiezen?

✔  Samenwerking met medisch specialisten
✔  Gespecialiseerd in de donkere huid & Korean Skincare
✔  Ervaren huidtherapeuten
✔  Vergoedingen mogelijk
✔  Slechts 2 minuten lopen van het station
✔  Kosteloos en vrijblijvend intakegesprek

Gratis intakegesprek?

Maak nu een afspraak voor een gratis intakegepsrek

Contact

Stationsstraat 28
1211 EN Hilversum
Tel: 06 - 48 155 225
info@skinlifeclinics.nl

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 20:00 uur
Woensdag: 10:00 - 20:00 uur
Donderdag: 10:00 - 20:00 uur
Vrijdag: 10:00 - 20:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 20:00 uur
Zondag: Gesloten

Social media

Aangesloten bij

ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACYVERKLARING


Copyright © 2023 - SKIN LIFE CLINICS  |  Powered by Pixelflexx