wie wij zijn

Over ons


Skin Life Clinics bestaat uit een team van HBO-opgeleide huidtherapeuten die gespecialiseerd zijn in het behandelen van diverse huidaandoeningen. Skin Life Clinics is gevestigd in Hilversum. Dichtbij Amersfoort, Almere, Amsterdam en ‘t Gooi.

onze werkwijze

Met behulp van onze kennis en ervaring en onze nauwe samenwerking met medisch specialisten streven wij naar optimale huidzorg. Door het volgen van trainingen en congressen houden wij bovendien onze kennis op peil en blijven wij ons steeds verder specialiseren in het behandelen van de huid. Bij Skin Life Clinics werken we met de meest geavanceerde apparaten en zijn we op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering. Hierdoor zijn wij in staat om een breed scala aan effectieve huidverbeterende behandelingen aan te bieden en succesvol uit te voeren.

intakegesprek

Sinds 1 januari 2011 is het mogelijk om zonder verwijzing van de huisarts bij een huidtherapeut op consult te gaan. Voorafgaand aan de behandeling zal een van onze huidtherapeuten een screening uitvoeren aan de hand van een vragenlijst. Tijdens het intakegesprek worden al je hulpvragen besproken en wordt je voorzien van alle benodigde informatie. Vervolgens stelt onze huidtherapeut een persoonlijk, op maat gemaakte behandelplan op. Gedurende je behandelproces houden we voortgang van de huid in de gaten en kunnen we het behandelplan waar nodig bijstellen.

vergoeding

Na de behandeling worden de kosten eerst in de kliniek voldaan, waarna je van ons een factuur ontvangt. Hiermee kun je de kosten zelf declareren bij je zorgverzekeraar. Indien je aanvullend verzekerd bent, is het mogelijk dat je behandelingen (gedeeltelijk) vergoed krijgt. Per zorgverzekeraar verschilt of je een verwijsbrief nodig hebt van de huisarts of specialist. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekeraar. Ook kun je de polisvoorwaarden van je zorgverzekering raadplegen voor een overzicht van vergoedingen. Skin Life Clinics heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

big geregistreerd

Onze huidtherapeuten zijn BIG geregistreerd. Om de kwaliteit van onze huidzorg te kunnen waarborgen zijn onze huidtherapeuten daarnaast geregistreert bij het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Om hier ingeschreven te staan en te blijven, voldoen onze huidtherapeuten aan alle kwaliteitscriteria, zoals het deelnemen aan intercollegiaal overleg en het voldoen aan bij- en nascholing.

Daarnaast zijn onze huidtherapeuten lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Hierdoor blijven zij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en het laatste nieuws. Door hun lidmaatschap aan de NVH helpen zij om de beroepsgroep en het beroep inhoudelijk verder te ontwikkelen.

Waarom voor ons kiezen?

✔  Samenwerking met medisch specialisten
✔  Gespecialiseerd in de donkere huid & Korean Skincare
✔  Ervaren huidtherapeuten
✔  Vergoedingen mogelijk
✔  Slechts 2 minuten lopen van het station
✔  Kosteloos en vrijblijvend intakegesprek

Gratis intakegesprek?

Maak nu een afspraak voor een gratis intakegepsrek

Contact

Stationsstraat 28
1211 EN Hilversum
Tel: 06 - 48 155 225
info@skinlifeclinics.nl

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 20:00 uur
Woensdag: 10:00 - 20:00 uur
Donderdag: 10:00 - 20:00 uur
Vrijdag: 10:00 - 20:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 20:00 uur
Zondag: Gesloten

Social media

Aangesloten bij

ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACYVERKLARING


Copyright © 2023 - SKIN LIFE CLINICS  |  Powered by Pixelflexx