BEHANDELINGEN

HIFU behandeling

HIFU geeft een frisse, jeugdige uitstraling! Direct na 1 behandeling, langdurig resultaat! Heb je last van een verslapte huid, kraaienpootjes, lijntjes rondom de mond, een diepe neuslippenplooi? Wil je hier iets aan doen zonder plastisch chirurgie of zonder injectables? Dan is een HIFU behandeling dé perfecte behandeling voor jou! 

Gratis intakegesprek?

Maak nu een afspraak voor een gratis intakegesprek!

Hoe werkt HIFU behandeling?

HIFU Behandeling dichtbij Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Almere

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound. De HIFU behandeling is een niet-chirurgische facelift en is dus een huid verjongende behandeling.  Er wordt gebruikt gemaakt van geluidsgolven die energie vrijgeven en de onderhuidse temperatuur verhogen tot 60°. Hierdoor zal er een herstelproces in gang treden waarbij de collageen aanmaak wordt gestimuleerd. Doordat er meer collageen wordt aangemaakt, zal je huid steviger en strakker worden.

De HIFU behandeling claimt hiermee de eigen reactie van het lichaam te gebruiken om de huid te liften. Het proces van collageen vorming neemt ongeveer 3 maanden in beslag, waarbij de huid langzaam aan steviger wordt. De behandeling kan de hals en het gelaat aanpakken. Er is geen downtime na de behandeling.

Voor wie is het geschikt?

HIFU is vooral geschikt voor mensen met een ouder wordende of slappe huid die liever geen fillers of facelift willen. De behandeling is makkelijk toe te passen en heeft nauwelijks bijwerkingen. Door de HIFU behandeling kan je huid op een natuurlijk manier gelift en verstevigd worden. Advies is om de behandeling te doen vanaf 30 jaar oud.

WELKE ZONES KUNNEN BEHANDELD WORDEN?

  • Kin
  • Kaaklijn
  • Wangen (neuslippenplooi)
  • Voorhoofd
  • Rondom ogen (wenkbrauwlift)
  • Gehele gelaat
  • Hals

hoe zit de behandeling eruit?

Eerst zullen we de huid schoonmaken om restjes crème en/of make-up te verwijderen. Vervolgens wordt het gelaat/hals opgedeeld in vakjes, dit tekenen we af met een wit huidpotlood, zodat alles goed wordt meegenomen. De HIFU behandeling wordt uitgevoerd met een ultrasound gel, welke de geluidsgolven goed de huid in geleiden. Het gewenste gebied wordt behandeld met de HIFU. U zult prikjes en warmte voelen wat na de behandeling ook even kan aanhouden.

Na de behandeling

Na de HIFU Behandeling zal je een lichte roodheid en soms wat lichte zwelling ondervinden. Ook kun je nog enkele uren wat lichte tintelingen voelen. Na de behandeling kun je het beste 12 uur niet sporten of naar de sauna gaan, en moet je tot 48 uur na de behandeling blootstelling aan zon voorkomen

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

HIFU is klinisch bewezen veilig en effectief! Wanneer één behandeling voldoende is om het gewenste resultaat te bereiken, wordt dit zichtbaar na circa 2 à 3 maanden. De hoeveelheid behandelingen is uiteraard afhankelijk van je leeftijd en je eigen verwachtingen.  Het kan tot zes maanden duren voordat de uiteindelijke resultaten zichtbaar zijn; zo lang duurt het voor je huid om te verjongen en nieuw collageen aan te maken.

De duur van de resultaten verschilt ook per patiënt. Mensen die een ongezonde levensstijl aanhouden en niet goed voor hun huid zorgen zullen minder lang resultaten behouden.

Zorg er dus voor dat je gezond leeft, niet rookt en je huid goed verzorgt voor het beste resultaat. Zorg er daarnaast voor dat je de kwaliteit van je huid onderhoudt door goede medische huid- en zon verzorgingsproducten te gebruiken.

Waarom voor ons kiezen?

✔  Samenwerking met medisch specialisten
✔  Gespecialiseerd in de donkere huid & Korean Skincare
✔  Ervaren huidtherapeuten
✔  Vergoedingen mogelijk
✔  Slechts 2 minuten lopen van het station
✔  Kosteloos en vrijblijvend intakegesprek

Gratis intakegesprek?

Maak nu een afspraak voor een gratis intakegepsrek

Contact

Stationsstraat 28
1211 EN Hilversum
Tel: 06 - 48 155 225
info@skinlifeclinics.nl

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 20:00 uur
Woensdag: 10:00 - 20:00 uur
Donderdag: 10:00 - 20:00 uur
Vrijdag: 10:00 - 20:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 20:00 uur
Zondag: Gesloten

Social media

Aangesloten bij

ALGEMENE VOORWAARDEN | PRIVACYVERKLARING


Copyright © 2023 - SKIN LIFE CLINICS  |  Powered by Pixelflexx