behandelingen

Elektrische epilatie

 

Last van storende haren bijvoorbeeld op de bovenlip of kin? Onze huidtherapeuten behandelen ongewenste haargroei effectief door middel van elektrische epilatie. Er zijn veel verschillende methoden om ongewenste haargroei aan te pakken. Met epileren, scheren en harsen kan je de haargroei tijdelijk verminderen, maar deze haren groeien binnen enkele dagen tot weken weer terug. Om ongewenste haren definitief te verwijderen, bieden wij effectieve behandelingen aan zoals elektrische epilatie

Wat is elektrische epilatie?

Bij deze behandelmethode laat de huidtherapeut een dun naaldje in het haarzakje glijden en wordt er een kort stroompje gegeven. Door het stroompje ontstaat er warmte in het haarzakje. Onder invloed van deze warmte, wordt het haarzakje vernietigd.

Een voordeel van deze behandeling is dat rode, blonde, witte en grijze haren goed behandelbaar zijn. Deze haren zijn niet geschikt om met de laser of IPL te behandelen. 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

De haren bevinden zich niet allemaal in dezelfde groeifase. Daardoor moet de behandeling een aantal keren worden herhaald. Hoevaak verschilt per persoon en per gebied. Vaak is tussen de 6 en 10 behandelingen voldoende om een goed resultaat te verkrijgen.

Waarom voor ons kiezen?

✔  Samenwerking met medisch specialisten
✔  Gespecialiseerd in de donkere huid
✔  Ervaren huidtherapeuten
✔  Vergoedingen mogelijk
✔  Slechts 2 minuten lopen van het station
✔  Kosteloos en vrijblijvend intakegesprek

Gratis intakegesprek?

Maak nu een afspraak voor een gratis intakegepsrek

Contact

Stationsstraat 28
1211 EN Hilversum
Tel: 06 - 48 155 225
info@skinlifeclinics.nl

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 20:00 uur
Woensdag: 10:00 - 20:00 uur
Donderdag: 10:00 - 20:00 uur
Vrijdag: 10:00 - 20:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 20:00 uur
Zondag: Gesloten

Social media

Aangesloten bij